top of page

Schilderlessen

Voor beginner en gevorderde

Heb je zin om schilderlessen te volgen? In mijn atelier in Zeist leer je realistisch schilderen. We gebruiken technieken die deels afkomstig zijn van oude meesters. En we maken gebruik van technische mogelijkheden uit deze tijd. Daarmee kan vrijwel iedereen leren schilderen.

 

In de lessen begeleid ik alle deelnemers op hun eigen niveau. Iedereen maakt zijn eigen keuzes wat betreft onderwerp en compositie. En waar gewenst, help ik je daarbij. Je kunt gebruik maken van foto's of onderwerpen neerzetten die je wilt schilderen.

Er worden portretten, landschappen en stillevens geschilderd. Ben je een beginner, dan start je met een eenvoudig onderwerp.

 

Als je belangstelling hebt, hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Daarin vertel ik je wat meer over de lessen en de technieken die we gebruiken. En we bespreken wat de verwachtingen over en weer zijn. Daarna besluit je of je met de lessen wilt starten.

 

  • De lessen zijn van september t/m mei en in totaal zijn er 30 lessen per jaar. In de schoolvakanties (midden-Nederland) en op feestdagen is er geen les. 

  • Deelnemers schrijven zich in voor een heel jaar. Nieuwe deelnemers starten met 10 lessen en bepalen dan of ze door willen gaan. Je kunt gedurende het seizoen instromen als er een plek vrij is. 

  • De lessen duren 3 uur en worden gegeven op maandagmiddag, dinsdagochtend en dinsdagmiddag. Uiteraard is er koffie/thee en iets lekkers.  

  • Betaling gaat per 10 lessen en bedraagt € 32,50 per les.

  • Alle materialen zijn inbegrepen. Je hoeft zelf niets mee te nemen.

 

Heb je belangstelling? Of wil je meer weten? Bel me op 06 27 027 444 of mail naar info@riejanne.com.

bottom of page